.:::: ام اس چت ::::.

مکانی برای بیماران ام اس www.mschat.zim.ir

.:::: ام اس چت ::::.

مکانی برای بیماران ام اس www.mschat.zim.ir

ابداع روشی شگفت انگیز برای درمان ام اس

ابداع روشی شگفت انگیز برای درمان مبتلایان به ام اس


پژوهشگران در آمریکا موفق شدند با استفاده از پیوند سلول های بنیادی مغز استخوان، علائم بیماری ام اس را در بیمارانی که در مراحل ابتدایی بروز بیماری بودند، متوقف کنند. محققان در این شیوه امیدبخش از سلول های بنیادی مغز استخوان برای تنظیم دوباره سیستم ایمنی بدن بیمار استفاده کرده اند. محققان اعلام کردند: در حدود 81 درصد از بیمارانی که در مرحله ابتدایی رشد بیماری بودند با این شیوه درمان، علائمی از بهبودی مشاهده شده است. در این روش ابتدا از شیمی درمانی برای تخریب سیستم ایمنی بدن استفاده شد و سپس سلول های مغز استخوان بیمار به وی تزریق شد تا سیستم ایمنی بدن از نو ساخته شود. دکتر ریچارد بورت از دانشگاه نورت وسترن در شیکاگو که این پژوهش را انجام داده، خاطر نشان کرد: ما این روش را فقط با سلول های جدید حاصل از سلول های بنیادی آغاز کردیم.به گفته محققان، بیماری ام اس زمانی بروز می کند که سیستم ایمنی بدن فرد به طور اشتباه به غلاف میلین سلول های عصبی حمله ور می شود. این غلاف در واقع نقش محافظ سلول های بنیادی عصبی را ایفا می کند. این بیماری هم اکنون در سراسر جهان 5/2 میلیون نفر را مبتلاکرده است ومی تواند باعث بروز نوع خفیف بیماری در برخی افراد و همچنین معلولیت دائمی در برخی دیگر از بیماران شود. 
    

هرسال50 داروی جدید درداخل کشورتولید می شود

معاون وزیربهداشت: هرسال50 داروی جدید درداخل کشورتولید می شود


معاون غذا وداروی وزارت بهداشت، گفت: درچهارسال اخیر، سالانه حدود50 فرآورده جدید دارویی درداخل کشورتولید شده است. دکتررسول دیناروند درگفتگوبا ایرنا افزود:این درحالی است که فرآورده های دارویی یاد شده قبلادرداخل کشورتولید نمی شد ووارداتی بوده اند. دیناروند با بیان اینکه برخی داروهای جدید تولید داخل ازجمله داروهایی محسوب می شوند که پیش ترمیلیون ها دلارصرف واردات آنها می شده، اضافه کرد: به عنوان نمونه داروی ام.اس. که تولید آن درجهان انحصاری بود، حدود دوسال است که درایران تولید میشود.ویهمچنین به تولید داروهای آنتی بیوتیک نسل جدید اشاره کرد وگفت: قبلاوارد کننده این داروها بودیم اما درزمان حاضرآنها را درداخل کشورتولید می کنیم. وی گفت: اگراین تولیدات وزیرساخت های علمی درکشوروجود نداشت، مردم، حتما برای دسترسی به داروهای مورد نیازشان باید چند برابرهزینه می کردند. دیناروند همچنین به تولید داروهایی ازجمله “آنژی پارس” برای دیابتیها و”آی مد” برای مبتلایان ایدزاشاره کرد وگفت: ایران ، فقط سازنده آنها به شمار میآید واگرزیرساخت های لازم توسعه درکشورموجود نبود هرگزبه ساخت وتولید این داروها دست نمی یافتیم.

عسل (ارسالی از الهام خانم)

عسل 

(مطلب ارسالی از الهام خانم) 

عسل یکی از هدیه های ارزنده و پرارزش طبیعت می باشد که در قرآن کریم از آن به عنوان فیه شفا للناس ( شفای مردم در آن است ) یاد می کندو پیامبر گرامی و ائمه معصومین نیز در زمان حیات خویش ازآن استفاده می نمودند و خواص شفا بخش آن را در درمان انواع بیماریها یاد آور شده اند .

خصوصیات شیمیایی عسل

 عسل  سرشار از مواد مغذی مختلف است. البته این ترکیبات در انواع مختلف آن متفاوت است که در زیر به اختصار شرح داده شده است :

- قندها : تاکنون حدود 20 قند در عسل شناخته شده که میزان کل آن حدود 80 درصد می باشد و از مهم ترین آن ها گلوکز(31%) و فروکتوز (38%) را می توان نام برد.

- کالری : میزان کل کالری به طور متوسط در هر 100 گرم عسل، 364 می باشد ، یا به عبارتی 64 کالری در هر قاشق سوپ خوری.

- آنزیم : عسل حاوی آنزیم های متعددی از جمله اینورتاز، دیاستاز، گلوکز اکسیداز، کاتالاز و ... می باشد.

- اسیدیته یا PH : عسل یک ماده اسیدی است و PH آن از 4/3 تا 1/6 متغیر است.

- رطوبت: میزان آن در انواع آن متفاوت است، اما به طور تقریبی 17% تخمین زده شده است.

- چربی و کلسترول : عسل فاقد هر گونه چربی یا کلسترول  می باشد.

- پروتئین : پروتئین عسل هم منشاء گیاهی دارد و هم منشاء جانوری و میزان آن تقریبا یک درصد محاسبه گردیده است.

- مواد معدنی : عسل حاوی انواع مواد معدنی مانند کلسیم  ، پتاسیم،سدیم، آهن ، فسفر، گوگرد ، منیزیم ، کلر و منگنز  و... است. تحقیقات نشان داده است که هر چه رنگ عسل تیره تر باشد ، حاوی مواد معدنی بیشتری است. در صد مواد معدنی عسل خیلی شبیه به خون است.

- ویتامین ها : عسل سرشار از ویتامین های مختلف است که از مهم ترین آن ها ویتامین های B1  ,  B2  , B3  , B5B6  وA،E ویتامین C  را می توان نام برد.

عسل دارای ویتامین های تیامین ، ریبوفلاوین ، اسیدنیکوتینک ، اسید اسکوربیک (C )، پیریدوکسین است.

علاوه بر موارد ذکر شده در حد کمی مس، ید و روی نیز در عسل وجود دارد. به همین جهت در حال حاضر زنبورهای عسل یکی از بخش های اساسی و اصلی اقتصاد کشاورزی سالم به حساب می آیند

در عسل 16 اسید آمینه وجود دارد. میزان پرولین در عسل در حدود 50-85 درصد است.

چهار پنجم وزن عسل را کربوهیدرات‌ها تشکیل می‌دهند و بقیه آن عبارت است از: پروتئین، املاح معدنی، عناصر معطر، آنزیم‌ها، ویتامین‌ها، گرده گل و آب. هر 100 گرم عسل 330 کیلوکالری انرژی تولید می‌کند. لذا عسل، غذایی مقوی و انرژی‌زاست و به کمک دیاستازهایش چربی‌های اطراف قلب را آب می‌کند. به همین دلیل مصرف آن به سالخوردگان و بیماران قلبی توصیه می‌شود.

 بعضی از عسل ها از جمله عسل نعناع دارای ویتامین C بالایی هستند (280-160 میلی گرم در هر 100 گرم) مقدار ویتامین C در بعضی از عسل های ایران بین 240-118 میلی گرم در 100 گرم عسل تعیین شده است. اگرچه ویتامین های فوق الذکر در عسل به مقدار خیلی کم وجود دارند، اما از اهمیت زیادی برخوردار می باشند؛ زیرا آنها مخلوط با کربوهیدرات ها، املاح معدنی و اسیدهای آلی می باشند.


اسید موجود درعسل احتمالا در عدم رشد میکروب ها در آن تاثیر دارد. بیشترین اسیدی که در عسل وجود دارد اسید گلوکونیک است که از تاثیر آنزیم گلوکز اکسیداز برروی گلوکز تولید می شود. در حین این واکنش پراکسید هیدروژن (2O2H) نیز تولید می شود که باعث جلوگیری از فساد آن در طول رسیدن می شود.

 عسل حاوی آنزیم های متفاوتی بوده که می تواند هر نوع قند دیگر را به قندهای مفید برای بدن تبدیل کند

خواص دارویی عسل

از گذشته تا کنون از عسل  در درمان بسیاری از بیماری ها استفاده شده است. مهمترین خاصیت عسل ، ضد میکروب بودن آن است. در حالی که عسل یک ماده کاملاً خوراکی است و بایستی محیط خوبی برای پرورش میکروب ها باشد ، ولیکن میکروب ها در معرض عسل نابود شده و اجساد آنها نیز به مرور از بین می رود. زیرا عسل حاوی آنتی بیوتیک و آنزیم دیاستاز است . در گذشته از این خاصیت عسل  برای از بین بردن پینه های دست و پا سود می جستند.

عسل حاوی آنتی اکسیدان است، از این رو مصرف آن برای سلامت قلب و عروق مفید است. عسل به سلامت پوست کمک می کند و ضد پیری است.

با اینکه بسیار شیرین است، برای دندان ها  و لثه مضر نیست، بلکه لثه ها را سالم می سازد و دندان ها را سفید می کند.

دستگاه گوارش را پاک می سازد و ضد اسهال است. در تحقیقات ثابت شده اثر بسیار مفیدی برعفونت های معده با هلیکو باکتر پیلوری دارد. از این رو ضد زخم معده  و دستگاه گوارش است.

دوست کبد و پادزهر است، پس در بیماری های کبدی مصرف آن مفید است .سکنجبینی که با عسل تهیه می شود، صفرابری اعلاست.

 سنگ های کلیه  و مثانه را از بین می برد. برای این منظور عسل را با کندر باید مصرف کرد

عسل خواب آور است و به مبتلایان به بیماری کم خوابی  توصیه می شود که قبل از خواب چند قاشق مرباخوری عسل میل کنند.

جریان خون را در بدن بهبود می بخشد. از این رو به رشد عضلات کمک می کند.

انواع عسل

مزه، عطر، طعم، رنگ و بوی عسل فقط مربوط به گل هر منطقه می‌باشد بر اساس نوع گل که زنبور عسل برای تهیه عسل از آنها استفاده کرده ،عسل دارای انواعی است:

عسل بابونه، عسل آفتاب گردان ، عسل جعفری، عسل آویشن  ، عسل گون ، عسل سیاه دانه ،عسل مرکبات ،عسل یونجه، عسل اقاقیا ،عسل گشنیز، عسل کنار

این انواع دارای ویژگی های مشترکی هستند: برای التهاب مغز،تقویت حافظه،تقویت مغزو اعصاب مفید است

ضد درد، آرام بخش، نشاط آور، بر طرف کننده سرگیجه،میگرن، سردرد،دردهای استخوانی،خواب آور

موثر و باز کننده گرفتگی ها، برای سستی اعضا ، ضد اسپاسم ماهیچه ای و لرزش اندام هاست

حرارت بدن را فرو می نشاند و برای کاهش تب مفید است

ملین، مفید برای ناراحتی های روده و کبد و یبوست، رفع سوئ هاضمه، اشتها آور ، مقوی معده ،برای دردهای شکم ومعده وتهوع

ضد عفونی دهان ودندان، شستشو و پانسمان زخم ها، تقویت سیستم ایمنی بدن ، و برای زخم های دهان و آفت دهان و تقویت لثه ها مفید است

عسل گون برای مجاری ادراری ، عسل سیاه دانه برای ضعف بدن ،رفع مسمومیت های خون ودرخشان کردن رنگ پوست مفید است.

عسل مرکبات برای کمبود ویتامین C مفید است ضد سم و ضد سرما خوردگی است. برای کاهش کلسترول وضد قارچ وباکتری است

عسل یونجه شامل بیشترین ویتامین های AوK است خون ساز و برای کم خونی مفید است.

عسل در مقابل بیماری های عفونی مانند سرخک آبله سرما خوردگی و سرفه مفید استوهمینطور برای دیابت بی مزه مشکلات کلیوی و تصفیه خون و دفع کرم کدو در کودکان.

مصرف عسل و میوه‌های مغزداری چون پسته،بادام، فندق و گردو باعث کاهش کلسترول خون می‌شود.

ویژگی منحصر به فرد

به سرعت در خون پخش می شود: وقتی با میزان مناسبی آب مخلوط شود. پس از ۷ دقیقه در جریان خون پخش می شود و با آزادسازی ملکول قند به عملکرد بهتر مغزکه اصلی ترین مصرف کننده قند در بدن است، کمک می کند و مانع بروز خستگی می شود.

به راحتی هضم می شود: مولکول های قند موجود در آن می توانند به راحتی به سایر قندها تبدیل شوند، به همین جهت حتی حساس ترین معده ها نیز می تواند آن را به سادگی هضم کند.

سطح کالری آن پایین است: در مقایسه با سایر مواد قندی ۴۰% کمتر کالری دارد، هرچند انرژی آن بسیار بالاست، اما به وزن بدن شخص اضافه نمی کند.

عسل هرگز فاسد نمی شود، جهت نگهداری احتیاج به یخچال ندارد و می توان در دمای اتاق آن را نگهداری کرد.

گفتنی است تحت هر شرایطی به خصوص امراض عفونی ، امراض روانی ، بیماری های کبد و معده ، ناراحتی های عصبی ، امراض خونی و ضعف شدید، باید از تجویز زهر زنبور عسل خودداری کرد.

جمع آوری و تنظیم:زرنگار اخوان لیسانس کشاورزی

با تشکر از ایشان

درماتومیوزیت ناشی از اینترفرون


درماتومیوزیت ناشی از اینترفرون
مردی 57 ساله که برای درمان مولتیپل اسکلروز به صورت هفتگی اینترفرون ‌بتا تزریق می‌کرد، دچار بثورات پوستی بنفش رنگ روی صورت، سینه، پشت، بازوها و زانوهای خود همراه با ادم پری‌اربیتال و ضعف عضلات پروگزیمال شد. تشخیص بالینی درماتومیوزیت به وسیله بیوپسی تایید شد. تغییر پیام‌رسانی اینترفرون در چندین بیماری خودایمنی دخیل دانسته شده است و یک مورد مشابه درماتومیوزیت نیز پس از درمان با دوز بالای اینترفرون آلفا برای ملانوم گزارش شده است.