.:::: ام اس چت ::::.

مکانی برای بیماران ام اس www.mschat.zim.ir

.:::: ام اس چت ::::.

مکانی برای بیماران ام اس www.mschat.zim.ir

فهرست غذایی برای هر گروه خونی


ارتباط میان گروه خونی و عملکرد ارگان های بدن از موضوعات قابل بحث در علم پزشکی است که در 30 سال گذشته مورد توجه محققان قرار گرفته است. به طور کلی گروه خونی یکی از نشانه های مهم ژنتیکی در افراد محسوب می شود که به نوعی تعیین کننده عملکرد سیستم بیوشیمیایی بدن به شمار می رود. تحقیقات نشان می دهد ارتباط نزدیکی میان گروه خون افراد و شانس احتمال ابتلابه بیماری هایی مانند مشکلات قلبی، عروقی، دیابت، سرطان، بیماری های خودایمنی مانند ام.اس و آلرژی وجود دارد. از طرف دیگر به عقیده محققان، نوع گروه خونی با رژیم غذایی نیز مرتبط بوده و مصرف برخی گروه های غذایی در افراد با گروه خونی متفاوت سازگارتر هستند. چرا که افراد با گروه های خونی مختلف، نمی توانند برخی گروه های غذایی را هضم و جذب کرده و اختلال در سیستم گوارشی آنها باعث ایجاد عوارضی مانند تپش قلب، ابتلابه سندرم تحرک پذیر روده و ... می شود. 
      
    گروه خونی O
    گروه خونی درصد زیادی از افراد O بوده و این نوع قدیمی ترین گروه خونی محسوب می شود.
    عملکرد سیستم گوارشی در افراد با گروه خونی O رضایت بخش است. مصرف موادغذایی پروتئینی بویژه گوشت قرمز همراه با سبزیجات و میوه برای سلامتی این افراد مفید محسوب می شود. در افراد با گروه خونی O، هضم و جذب کربوهیدرات ها به سختی انجام می گیرد و باید در وعده های غذایی به میزان کمی مصرف شود. تحقیقات نشان می دهد، هضم رژیم های غذایی حاوی گندم و گلوتن برای این افراد مشکل است و بهترین رژیم غذایی برای این افراد، الگوهای غذایی سرشار از پروتئین حیوانی، سبزیجات با حداقل کربوهیدرات و لبنیات است. 
        
    در افرادی که گروه خونی O دارند، ترشح
    اسید هیدروکلریک به میزان زیادی بوده و از این رو هضم موادغذایی پروتئین به خوبی انجام می شود. از طرف دیگر به علت اینکه در سیستم گوارشی این افراد اسید قابل توجهی ترشح می شود بهتر است از مصرف موادغذایی حاوی کافئین خودداری کنند، چرا که مصرف کافئین باعث افرایش ترشح اسید معده شده و احتمال ابتلابه زخم معده را بویژه در افرادی که تحت استرس و فشارهای عصبی هستند، افزایش می دهد. نوشیدن چای سبز به جای مصرف قهوه کمک موثری به سلامت این گروه از افراد خواهد کرد. کندی متابولیسم و کم کاری تیروئید در افراد با گروه خونی O شایع است. از این رو پیروی از رژیم های غذایی که به افزایش سرعت متابولیسم کمک می کند، موثر خواهد بود. موادغذایی دریایی و یددار باعث بهبود عملکرد غده تیروئید خواهد شد. بهترین ورزش ها برای افراد با این نوع از گروه خونی، پیاده روی، ایروبیک و ورزش هایی است که به افزایش ضربان قلب کمک می کند. مصرف موادغذایی مانند ذرت، لوبیا، عدس، کلم، دانه آفتابگردان، برگ خردل، آرد سفید و شکر در این افراد باعث اضافه وزن خواهد شد. از طرف دیگر، مصرف موادغذایی دریایی، گوشت قرمز و سبزیجات برگ تیره مانند بروکلی و اسفناج در کاهش وزن آنها موثر است.
    تحقیقات نشان می دهد افراد با گروه خونی O بهتر است رژیم های غذایی مانند دانه بادام زمینی، عدس، روغن ذرت و روغن دانه آفتابگردان، لبنیات پرچرب، آووکادو، بادمجان، زیتون، سیب زمینی، پرتقال، هندوانه، نارگیل، توت فرنگی، ادویه هایی مانند دارچین، فلفل سیاه، سرکه سیب و چای سیاه را محدود کنند. 
    
        گروه خونی A
    افراد با گروه خونی A، سیستم گوارشی حساسی داشته و این افراد قادر به هضم پروتئین های حیوانی نیستند. تحقیقات نشان می دهد، گروه خونی اکثر افراد گیاه خوار، گروه A است چرا که هضم لبنیات نیز در این افراد مشکل است و آنها نسبت به لاکتوز مقاوم نیستند.
    سبزیجات و حبوبات حاوی پروتئین های گیاهی مغذی و موثرترین غذا برای این افراد به شمار می رود. همچنین در این گروه از افراد، اسید هیدروکلریک معده به میزان کافی ترشح نمی شود و به عقیده محققان باید از مصرف گوشت های نمک سود و دودی که در آن از نیترات سدیم استفاده می شود، پرهیز کنند. مصرف بیش از حد پروتئین حیوانی و لبنیات باعث اختلال در سیستم هضم شده و احتمال ابتلابه سرطان معده را در افراد افزایش می دهد، چرا که مصرف این گروه از موادغذایی باعث باز جذب باکتری های سمی به بافت ها و ماهیچه ها شده و مشکلاتی را در دستگاه هضم و جذب به وجود می آورد. از طرف دیگر میزان ناکافی اسیدهیدروکلریک در معده باعث می شود ویتامین B12 از موادغذایی به خوبی جذب نشود، از این رو این افراد بیشتر در معرض ابتلابه کم خونی قرار دارند. متخصصان مصرف مکمل های حاوی ویتامین B12 که دارای آنزیم های جذب مانند بتانین است را توصیه می کنند. بتانین با افزایش میزان اسید هیدروکلریک در معده، عمل جذب ویتامین B12 را افزایش می دهد. بهترین ورزش برای افراد با گروه خونی A کوهنوردی، یوگا و گلف است. این ورزش ها باعث کاهش استرس در این افراد می شود. مصرف گوشت قرمز، لوبیا چشم بلبلی، لبنیات، گندم، شکر و آرد سفید افزایش وزن را برای افراد با گروه خونی A به همراه خواهد داشت. همچنین بذرکتان، زیتون، سویا، آناناس و سبزیجات برگ تیره رژیم غذایی موثری برای کاهش وزن محسوب می شود. 
    
        گروه خونی B
    سیستم گوارش افراد با گروه خونی B عملکرد مناسبی دارد و قدرت جذب بسیاری از گروه های غذایی را دارد اما به عقیده متخصصان تغذیه این افراد بهتر است مصرف ذرت، عدس، بادام زمینی و کنجد را در رژیم غذایی خود محدود کنند، چرا که باعث افزایش وزن خواهد شد. از طرف دیگر مصرف موادغذایی مانند جوانه گندم همراه با گلوتن، افت سریع قندخون را در آنان به دنبال خواهد داشت. مصرف سبزیجات برگ تیره، گوشت قرمز (گوشت بره)، گوشت بوقلمون، لبنیات کم چرب، تخم مرغ، موادغذایی دریایی، بویژه ماهی های اقیانوس مانند سالمون و بذر کتان برای این گروه از افراد در رژیم های لاغری مفید خواهد بود. گفتنی است این افراد بهتر است مصرف موادغذایی مانند جوانه گندم، نوشابه های گازدار، بلوط، آووکادو، زیتون سیاه و فلفل را محدود کنند. 
    
        گروه خونی AB
    کمتر از 5 درصد از افراد دارای گروه خونی AB هستند. موادغذایی که هضم و جذب آنها برای گروه های خونی A و B مشکل است، برای این افراد نیز باعث اختلال عملکرد دستگاه گوارش می شود. آنزیم های هضم موجود در مکمل ها کمک فراوانی به بهبود عملکرد سیستم جذب در این افراد خواهد کرد. گوشت قرمز، گوشت مرغ، اردک، غذاهای دریایی مانند سالمون دودی شده، میگو، پنیر (پارمسان) دانه کدوحلوایی، لوبیا چشم بلبلی، آووکادو، ذرت، زیتون سیاه، فلفل، انبه، موز، پرتقال و انار بهتر است در رژیم غذایی این افراد محدود شود. 

 

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد