یک متخصص مغز و اعصاب گفت: مصرف غذاهای سرد هیچ تاثیری بر افزایش یا تشدید بیماری ام اس ندارد.
دکتر مهردخت مزده در گفت وگو با ایسنا اظهار کرد: بیماری ام اس سیستم اعصاب مرکزی را تحت تاثیر قرار می دهد همچنین مناطق جغرافیایی، وراثت و عفونت های دوران کودکی در بیماری ام اس تاثیرگذار است.
وی ادامه داد: مصرف یا مصرف نکردن غذاهای سرد هیچ تاثیری بر بیماری ام اس نداشته و برخی مبتلایان به ام اس تحت تاثیر اطرافیان، مصرف غذاهای سرد از جمله ماست، پنیر و لبنیات را برای خود ممنوع می کنند در حالی که مصرف نکردن لبنیات موجب پوکی استخوان و شکستگی آن می شود و مشکلات دیگری نیز به وجود می آورد. البته این دسته از بیماران باید مصرف غذاهایی را که امگا 3 دارند، در طول روز افزایش دهند، همچنین از موادی که موجب افزایش مقاومت بدن می شود، استفاده کنند.
روزنامه جام جم، شماره 3914